Docent:

Aqua Lingua opleidingen worden door Lisette Timmermans gegeven. Ze is een zeer ervaren natuurgeneeskundig therapeut, compleet I-ACT (International Association for Colon Hydrotherapy) erkend en heeft sinds 2004 het merendeel van de nieuwe generatie colonhydrotherapeuten in Nederland opgeleid. OPLEIDING Lisette Timmermans heeft de vijfjarige opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut afgerond. Tijdens de opleiding kwam zij in contact met colonhydrotherapie en geeft zij sinds 1999 colonhydrotherapie behandelingen. Na opleiding tot natuurgeneeskundige is ze gestart met de driejarige Amerikaanse opleiding colonhydrotherapie waarbij ze instructeur is geworden. Deze opleiding word door de internationale beroepsvereniging voor colonhydrotherapie (I-ACT) aangeboden. I-ACT Na dit traject is zij geaccrediteerd door I-ACT en geregistreerd voor de opleiding colonhydrotherapie. Inmiddels heeft zij het laatste diploma behaald bij I-ACT en is zij geregistreerd als National Board member, dat betekent dat zij binnen I-ACT de hoogst mogelijke opleiding en diploma's heeft. Lisette Timmermans is door I-ACT benoemd als Europees representative voor alle zaken die met colonhydrotherapie te maken hebben binnen Europa. Jaarlijks volgt zij de bij- en nascholingen in Amerika om de opleiding te continueren en te optimaliseren. In Nederland is Lisette Timmermans nauw betrokken bij de beroepsgroep Colonhydrotherapie die in 2008 is opgericht.
© Copyright 2020, Aqua Lingua | Lisette Timmermans | Contact | Algemene voorwaarden |Cookiebeleid |Disclaimer |Klachtenprocedure
Aqua Lingua Oosteinde 179 2611 VD  Delft
Bel me gerust: 015-2144221
Volg me op:

Docent:

Aqua Lingua opleidingen worden door Lisette Timmermans gegeven. Ze is een ervaren natuurgeneeskundig therapeut, compleet I-ACT (International Association for Colon Hydrotherapy) erkend en heeft sinds 2004 het merendeel van de nieuwe generatie colonhydrotherapeuten in Nederland opgeleid. OPLEIDING Lisette Timmermans heeft de vijfjarige opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut afgerond. Tijdens de opleiding kwam zij in contact met colonhydrotherapie en geeft zij sinds 1999 colonhydrotherapie behandelingen. Na opleiding tot natuurgeneeskundige is ze gestart met de driejarige Amerikaanse opleiding colonhydrotherapie waarbij ze instructeur is geworden. Deze opleiding word door de internationale beroepsvereniging voor colonhydrotherapie (I-ACT) aangeboden. I-ACT Na dit traject is zij geaccrediteerd door I-ACT en geregistreerd voor de opleiding colonhydrotherapie. Inmiddels heeft zij het laatste diploma behaald bij I-ACT en is zij geregistreerd als National Board member, dat betekent dat zij binnen I-ACT de hoogst mogelijke opleiding en diploma's heeft. Lisette Timmermans is door I-ACT benoemd als Europees representative voor alle zaken die met colonhydrotherapie te maken hebben binnen Europa. Jaarlijks volgt zij de bij- en nascholingen in Amerika om de opleiding te continueren en te optimaliseren. In Nederland is Lisette Timmermans nauw betrokken bij de beroepsgroep Colonhydrotherapie die in 2008 is opgericht.
Aqua Lingua Oosteinde 179 2611 VD Delft
Bel me gerust: 015-2144221